Categorieën

Abraham en Sarah huren / Feestende Sarah XL

Feestende Sarah XL

Feestende Sarah XL
Feestende Sarah XL
Feestende Sarah XL

Let op:

De getoonde prijs is de prijs op basis van zelf ophalen en terugbrengen. Bezorgen doen wij uitsluitend in overleg, neem hiervoor telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

€ 35,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Deze 4,5 meter hoge eyecatcher doet het altijd goed op een feestje! Even net iets anders dan de standaard Sarah poppen. Tevens is deze pop voor verschillende leeftijden te gebruiken. Als extra kunt u een leeftijdsbanneer bij huren voor € 5,00. De complete set ontvangt u met blower, touwen en haringen en een handleiding. Opzetten is snel gedaan, handig is wel dit even met 2 personen te doen. De pop ontvangt u in een transporttas welke in elke personenauto past.


Prijs per dag: € 35,00 inclusief BTW
Extra dag: € 5,00 inclusief BTW

Indien u de pop wilt reserveren gaat u naar de bestelknop. Geef duidelijk aan om welke dag het gaat. Indien de pop beschikbaar is ontvangt u van ons binnen 1 dag de bevestiging per mail inlcusief huurvoorwaarden, gebruiksaanwijzing en factuur. We hebben enkele dagen voorafgaand aan de huur contact om een tijd van ophalen en terugbrengen af te spreken. Betreft het een last-minute boeking? Neem dan telefonisch contact op en we controleren direct de beschikbaarheid. 

De pop is compleet met blower, touwen of haringen om alles goed vast te zetten, en een handleiding. Vervoeren kan in elke personenauto. Opzetten is erg eenvoudig en binnen 5 minuten gedaan. U ontvangt de bevestiging per mail inclusief huurvoorwaarden, gebruiksaanwijzing en factuur.

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies